hem

VÄLKOMMEN TILL VACKRA VILLA M – ett stenkast från havet

Vi är stolta att kunna erbjuda våra gäster ett fantastiskt fint hus i en fantastisk omgivning. Arkitektritade Villa M är 250 kvm stort, rymmer 16 personer och ligger endast 150 meter från en av Sveriges vackraste stränder.

Villa M är inrett med ljusa och moderna möbler. Vi vill att våra gäster får en härlig och minnesvärd stund på Österlen och har därför valt att ge Villa M en lite lyxigare karaktär. Allt som Villa M har att erbjuda hittar ni under rubriken “om Villa M”.

Läget vid Kyhlstrand är enligt många det absolut bästa på Österlen. Endast 150 meter från en av Sveriges bästa stränder ger en absolut avkoppling. Tänk att vakna på morgonen, ta på sig badrocken och kila ner till havet och den kritvita sanden. Eller kanske ta en joggingtur på den milslånga stranden. Strandpromenaderna är härliga vare sig det är sommar, höst, vinter eller vår. Under de kallare säsongerna väntar braskaminen, bastun och den uppvärmd jacuzzin när ni kommer hem.

Villa M är ett hus att längta tillbaka till.

Vi hoppas att denna hemsida ska vara till nytta i ert val att boka Villa M. Vi finns här för er och svarar gärna på era frågor, både stora och små.

Ni är välkomna att ta med er hund till Villa M.

Villa M AB

org. 556710-2941